ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Αρχική

Σχετικά με εμάς

Η ξύλον ιδρύθηκε το 1996 και στεγάζεται σ 'ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου, έκτασης 1500μ2.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της και διαθέτοντας ένα άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, είναι σε θέση να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες προτάσεις και επιλογές για όλα τα γούστα, μέσα από ένα ευρύ φάσμα ξύλινων κατασκευών αλλά και δυνατοτήτων.

Τα στελέχη της, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς, την εξέλιξη που εκείνη εν δυνάμει θα ακολουθήσει στο μέλλον και ταυτόχρονα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην παράδοση, τον πολιτισμό, την εικόνα, και την προβολή του νησιού μας, έχουν δημιουργήσει μια μονάδα πειραματικής παραγωγής, με προϊόντα σχεδιασμένα και επεξεργασμένα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, υποκείμενα σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι τη διάθεση τους στον πελάτη.

Το ευέλικτο σχήμα της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου μας έχει τη δυνατότητα υλοποίησης μεγάλης ή περιορισμένης ποσοτικά παραγωγής, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Κάθε προσπάθεια και έργο μας για βελτίωση, ανανέωση, αναπαλαίωση ή ανακαίνιση γίνεται με γνώμονα την αγάπη και το σεβασμό ως προς την αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης της Κέρκυρας. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία συμμετέχει ενεργά και σε προγράμματα επιδότησης για την συντήρηση αλλά και την αντικατάσταση τον παραδοσιακών ξύλινων κουφωμάτων.

  Απο το 2000 με την βοήθεια σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού αλλά και με συνεχείς αναβαθμίσεις  κατασκευάζει τα σύγχρονα ενεργειακά και πιστοποιημένα με CE ξύλινα κουφώματα holz.

 Διαθέτει μεγάλη εμπειρία  στον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και τοποθέτηση σύγχρονων και παραδοσιακών επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, εσωτερικών θυρών, επίπλων αλλά και στην εκτέλεση ειδικών κατασκευών και πάσης φύσεως ξυλουργικών εργασιών.

Πολύχρονη εμπειρία έχει επίσης στην κατασκευή αλλά και την συντήρηση επιπλώσεων ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Απο το 2010 εμπορεύεται κουφώματα pvc και αλουμινίου καθώς και κουφώματα που συνδιάζουν ξύλο και αλουμίνιο.

Τέλος από το 2017, προσαρμοζόμενη στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, ασχολείται με το εμπόριο ξυλείας, οικοδομικής ξυλείας, καυσόξυλων, pellet, αλλά και την παραγωγή μελισσοκομικής κυψέλης, ξύλινης ρακέτας θαλάσσης και ξύλινων παιχνιδιών γενικότερα.


Η ξύλον είναι το εργαλείο για κάθε επαγγελματία ξυλουργό ή ερασιτέχνη ιδιώτη καθώς είναι σε θέση να παραδώσει σε έτοιμη ή ημιέτοιμη μορφή κάθε είδους κατασκευή ή προιόν.

Παράλληλα μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε εργολάβο, αρχιτέκτονα μηχανικό, διακοσμητή αλλά και ιδιώτη που επιθυμεί την άρτια υλοποίηση των σχεδίων του.

15 χλμ. Κέρκυρα - Αχαράβη, Βρύση,

Άνω Κορακιάνα

Τ.Κ. 49083

Κέρκυρα, Ελλάδα


15th kilometer Corfu-Aharavi, Vrisi,

Ano Korakiana, Postal Code: 49083,

Corfu, Greece

Tel. / Fax: 26630 23003

Αρχική    |   Προϊόντα   |   Προφίλ    |    Προσφορές    |    Επικοινωνία    

wood constructions

wood constructions

Αρχική Προϊόντα Προφίλ Προσφορές Επικοινωνία

Πολιτική απορρήτου